Richa motorkleding is live met de B2C shop!

RICHA MOTORKLEDING

Richa motorkleding is in 1956 opgericht in België. Al bijna 60 jaar ontwerpt en ontwikkelt Richa motorkleding voor alle soorten motorrijders. Richa is de enige Belgische motorkleding fabrikant en maakt hoogwaardige producten voor ieder soort motorrijder. Een breed assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgt voor een plezierige en veilige rit voor iedereen. Richa heeft grote verscheidenheid aan artikelen zowel voor de sportieve rijder, doorrijder als de chopperrijder en iedereen kan wel iets in de collectie vinden wat ze aanspreekt.

B2C webshop

De nieuwe B2C shop is geintegreerd met het ERP systeem, waardoor de bestellingen snel verzonden kunnen worden. Voorraden, prijzen en product informatie worden door deze koppeling realtime verstrekt aan gebruikers. 

Het project

In samenwerking met NAV Experts heeft IT Doel de implementatie van de webshop verzorgt. De winkel is toegevoegd aan de reeds bestaande B2B-shop, waardoor deze winkel een gecombineerde B2X-shop is geworden. In combinatie met de integratie in het ERP systeem was dit een prachtig complex project! De software van Sana Commerce is gebruikt om de integratie mogelijk te maken.

In komende blogs wordt aandacht besteed wat de voordelen zijn van B2B en B2C kopers combineren in 1 shop.

Benieuwd naar de collectie? Of bij welke dealer u de producten kunt vinden?
Kijk dan is op www.richa.eu!

Meer weten over dit project of advies nodig?
En benieuwd wat een ervaren eCommerce Consultant voor u kan betekenen?

Stuur dan een bericht of maak een afspraak

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share