Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing voor klanten van IT Doel. Download via deze link de algemene voorwaarden van IT Doel. Het delen van deze voorwaarden met derden is niet toegestaan.

© Copyrights

Het delen van inhoud van deze website en foto’s van de eigenaar is niet toegestaan, zonder nadrukkelijke toestemming van de eigenaar. Dit is van toepassing op de teksten, afbeeldingen en downloads en alle andere inhoud, of content dat gedeeld is via Social media, zoals profiel foto’s, video’s en podcasts van de eigenaar. Bij eventuele opgelopen schade door misbruik wordt u aansprakelijk gesteld , alle schade en kosten die hieruit voortvloeien zullen aan u doorberekend worden.

Misbruik

Misbruik van deze website, zoals een brute force aanval, Ddos aanval of pogingen om in de back-end te komen, zijn niet toegestaan, uw gegevens zullen worden doorgegeven aan de juiste instanties, om uw acties te vervolgen. Bij eventuele opgelopen schade door misbruik wordt u aansprakelijk gesteld worden, alle schade en kosten die hieruit voortvloeien zullen aan u doorberekend worden.

Privacy voorwaarden

Voorwaarden voor het gebruik van deze website verwijs ik u graag naar de privacy voorwaarden

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share