IT Doel

IT Doel staat voor...

Uw processen centraal

Onafhankelijk advies

Integratie

Doelgericht

IT Doel is een onafhankelijke partij die u op weg kan helpen bij het maken van de keuze van software, ondersteuning bij het inrichten en onderhouden van uw webshop, koppelingen tussen uw webshop en ERP systeem, Omnichannels, PIM, Product configurator etc. om zo uw bedrijf op weg te helpen bij het doorvoeren van optimalisaties, zowel in uw bedrijfsprocessen als in uw software. 

IT Doel maakt gebruik van een holistische aanpak, het vraagstuk wordt in zijn geheel bekeken. Van look-and feel van een webshop tot functionaliteit en techniek, IT Doel foused op het geheel.

Het samenbrengen van  Marketing, Internet, IT werelden in één. 

IT Doel, whats in a name?

  1. IT kennis op afroep 
  2. Toereikende passende oplossingen
  3. Doelgerichte aanpak
  4. Ontzorgen door werkzaamheden uit handen te nemen
  5. Eenheid creeeren in de totale IT oplossing
  6. Luisterend naar uw wensen

Geschiedenis...

IT Doel is in 2020 opgericht door Mariette Doosje. Al vroeg in de jaren 80 onder de indruk van de mogelijkheden van het internet, waarna die passie nooit meer is over gegaan… 

Ze heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van internet, eind jaren 90 gestart, na haar opleiding op het Grafisch Lyceum, als een van de eerste webdesigners en zich in de loop der jaren verder ontwikkeld door een opleiding ICT & Management te volgen aan de Avans Hogeschool waarna ze zich heeft gespecialiseerd als eCommerce Consultant. 

Als eCommerce Consultant heeft ze jaren ervaring opgedaan met het implementeren, integreren en optimaliseren van eCommerce oplossingen in het bedrijfsleven. Met ERP geintegreerde B2B, B2C en B2X omgevingen heeft ze veel kennis opgedaan bij zowel productie, groothandel en Fashion branches. 

Door haar creatieve en technische achtergrond, heeft ze een sterke visie om eCommerce als holistisch  geheel te zien in het bedrijfsproces.  Hierin verschilt IT Doel ten opzichte van andere partijen, die het vanuit marketing bekijken of vanuit de software. IT Doel brengt meerdere werelden samen.

Volg IT Doel op social media: