Sana Commerce introduceert flexibel SaaS platform

Wat is Saas eigenlijk?

Saas ook wel “Software as a service” is, zoals de naam het al zegt een stukje software wat online in de cloud draait en vaak als kenmerk heeft dat de software regelmatig geupdate wordt met nieuwe functionaliteiten, beveiligingsupdates etc. De software is niet meer jou eigendom en je hebt ook geen licentie, je neemt het af als abonnement. Een bekend voorbeeld tegenwoordig is Office 365 van Microsoft.

Ook in de eCommerce wereld is deze vorm niet meer weg te denken, zo kondigt Sana een SaaS-versie van het B2B e-commerce platform aan. Daardoor zijn grootschalige upgrade projecten om de software weer up to date te krijgen, niet langer nodig. Het voordeel is dat de shop automatisch mee update met de laatste trends en beveiliging op het gebied van eCommerce.

App store en add-ons

Ook Sana gaat voor een app-store, waarbij gebruikers toegang krijgen tot een store van waaruit ze bepaalde functies zelf kunnen inschakelen. Met onder andere integratie met verschillende betaaldiensten, mogelijkheden voor het maken van content-pagina’s, in-page navigatie, het vullen van een online winkelwagentje door middel van het uploaden van een CSV-bestand, aanbieden van Twitter-feeds, store locators, aanmeldboxen voor een nieuwsbrief, flexi-tiles en integratie met verschillende leveringsdiensten.

Integratie met SAP en Microsoft

Sana integreert naadloos met het SAP, Business Central of Microsoft Dynamics ERP-systeem. Sana heeft in de ERP systemen code units, waarbij direct de business logica uit het ERP systeem wordt gehaald. Dit heeft als voordeel dat er op 1 plaats data onderhouden wordt en er geen verschillen zijn tussen handmatige, online of winkel orders.

Upgrades en security

Bugfixes en upgrades worden maandelijks of eens per kwartaal uitgevoerd, zodat alle webwinkels veilig, up-to-date en in een secure omgeving worden gebruikt. Omdat de oplossing van Sana integreert met het ERP-systeem van de klant, zijn het connection point, de database en file storage voorzien van encryptie om zeker te zijn het platform beveiligd is. Alle onderdelen van Sana SaaS draaien op het veilige Microsoft Azure platform. Daarnaast worden er dagelijks back-ups gemaakt van de webwinkels van klanten, deze back-ups worden op verschillende locaties wereldwijd opgeslagen.

Advies nodig bij de overstap op Sana SaaS?
Of meer weten wat de voordelen zijn van eCommerce software gekoppeld aan het ERP systeem?

Neem contact op met een ervaren eCommerce consultant via e-mail of ons afspraken formulier.

Meer weten over Sana? Klik hier: https://www.sana-commerce.com

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share