Software en school benodigdheden in een webshop?

Bij Reinders is het sinds afgelopen schoolseizoen mogelijk! Al jaren is Reinders Oisterwijk totaalleverancier voor primair onderwijs, kinderopvang, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang.

Kinderen ontwikkelen zich het best in een omgeving die letterlijk en figuurlijk met ze mee groeit. Het creëren van de ideale omgeving waarin spelen en leren samenkomen, dat is waar het bij Reinders om gaat. Vanuit Reinders visie kan dat alleen wanneer de inrichting van het gebouw, het gebruik van materialen en educatieve content, het organiseren, de inzet van ICT en de vaardigheden van het team volledig op elkaar afgestemd zijn.

De webshop van Reinders is volledig gericht op het zo eenvoudig mogelijk bestellen van producten gerelateerd aan educatieve content, ook bieden ze de mogelijkheid om via jaarbestellingen, dezelfde producten zoals pennen en schriften die jaarlijks terug komen te verzamelen en aan het einde van een schooljaar door te zetten, zodat alles in het nieuwe schooljaar in 1x en op tijd geleverd is. Naast de traditionele producten is het sinds een half jaar door GAC Business Solutions ook mogelijk gemaakt om educatieve software en leerpakketten incl. software online via dezelfde webshop te bestellen en op te zeggen.

Onder de moterkap is dit geregeld door verschillende koppelingen tussen de Sana webshopBusiness Central en het software bestel systeem van Heutink. Op deze manier kan Reinders snel schakelen, hebben de gebruikers toegang om orders en software te autoriseren, waardoor scholen heel snel beschikken over de juiste licentie van de aangeschafte software.

Hulp nodig uw eCommerce oplossing te integreren?
Maak dan online een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden verder te bekijken.

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share