Een B2B CloudSuite shop gekoppeld aan NAV!

INTR. heeft het! INTR levert álles wat professionals nodig hebben. Of het gaat om vloeren, vloertechniek, raamdecoratie, horren, bedrijfskleding of persoonlijke beschermingsmiddelen, bij INTR. ben je als woninginrichter, projectinrichter ZZP’er of parketteur altijd aan het juiste adres. De hoofdvestiging van INTR. is gevestigd in Deventer. Met de tien andere INTR. Points op strategische locaties is INTR. landelijk vertegenwoordigd. Bij INTR. werken ca. 75 medewerkers. INTR. is sinds 2018 onderdeel van UZIN UTZ en is voorgekomen uit groothandel Bosgoed en Forinn. 

INTR. is ‘de groothandel die met je meedenkt’. Deze belofte maken ze niet alleen waar door online bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken met een CloudSuite oplossing.

De CloudSuite webshop is volledig gekoppeld aan het ERP systeem NAV2016 (verzorgd door GAC Business Solutions), via een maatwerk koppeling. Waarbij alle product informatie, zoals klantspecifieke kortingen en prijzen, kenmerken en voorraad ontsloten wordt. Ook vindt er een synchronisatie plaats op het gebied van klant informatie, waarbij verzendadressen en contacten in de webshop en ERP gelijk zijn en professionals de keuze hebben om via drop-shipment direct bij de consument af te laten leveren.

Zowel online als offline orders worden gesynchroniseerd, waardoor in de shop direct een telefonisch doorgegeven bestelling zichtbaar is en INTR uiteraard ook direct de orders via de shop binnen krijgen, waardoor ze een snelle levering kunnen garanderen.

Benieuwd naar de CloudSuite webshop?

Kijk dan is op www.intr.nl

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share