Koppeling BC en Colect Live!

Afgelopen voorjaar migreerde Donnay (verzorgd door NAV Experts) de oude Dynamics NAV versie naar Business Central en vervingen hun oude B2B shop door de B2B shop Colect.io die via Blueconnect van BlueDynamic gekoppeld is.

Business Central in combinatie met de apps van K3 zorgen ervoor dat Donnay volledig standaard werkt en op die manier optimaal profiteert van de updates die maandelijks plaats vinden met nieuwe functionaliteiten. Via de koppeling van BlueConnect wordt artikel informatie, zoals maten, kleuren, kenmerken, voorraad en klant specifieke prijzen uitgewisseld. Vanuit Colect worden orders uit de webshop verstuurd naar BC.Het merk Donnay is opgericht in 1910 en heeft bekendheid verworven als grootste houten racket leverancier ter wereld. Tennisgrootheden als Bjorn Borg en Andre Agassi hebben menig triomf behaald met een Donnay tennisracket.

Tegenwoordig staat Donnay in Nederland vooral bekend als authentiek merk op het gebied van basics en sports. Veel van onze artikelen kunnen niet alleen gedragen worden tijdens het sporten maar ook in de vrije tijd. Hoeveel mensen komen er niet thuis van school of van het werk en kleden zich om in een comfortabele joggingbroek met bijpassend vest. Maar ook onze shirts en shorts worden graag gedragen. Alle artikelen zijn in diverse uitvoeringen en kleuren beschikbaar.

Als consument kun je Donnay via bol.com vinden of via donnay.nl , de orders vanuit bol.com worden in de BC omgeving via een bestand ingelezen en op die manier verwerkt in de administratie.

Meer weten over IT oplossingen?

Maak dan online een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden verder te bekijken.

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share