Secondhand Rose webshop is live

www.secondhandrose.nl

Secondhand Rose is het adres voor uw exclusieve tweedehands dames en herenkleding. Het is de eerste tweedehands boutique in Nederland en bestaat inmiddels bijna 50 jaar. Er is een ruime keuze aan (avond) kleding zoals jurken, herenpakken, schoenen, tassen, jassen, hoeden en accessoires.

In een kort tijdsbestek van een maand is Secondhand Rose live gegaan met hun gloed nieuwe webshop, een ontzettende knappe prestatie van alle betrokkenen!

De shop is gebouwd in Shopify en heeft een koppeling met Liberty 5 (Resale software) om producten, categorieën en attributen te importeren en orders te exporteren.

Een dergelijke koppeling was een must-have voor dit project, omdat in een tweedehandskleding winkel ieder product uniek is, dit betekend veel handling per product. Per jaar zijn dit gemiddeld 15.000 artikelen!

De handmatige acties zijn geminimaliseerd door met een app foto’s te maken, tekst en attributen uit Liberty bij het product te registreren en via een automatisch koppeling met Shopify te pushen naar de webshop.

Nieuwsgierig? Kijk snel op: www.secondhandrose.nl

Als Partner van Shopify kan er voor u een gratis ontwikkel versie van een webshop klaar gezet worden, interesse? Stuur dan een bericht of maak een afspraak

Meer weten over Shopify? Kijk op www.shopify.nl

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share