Artificial intelligence experiment bloopers 🙂

Wie heeft er niet van AI of te wel artificial intelligence gehoord? De meest bekende is op dit moment wel ChatGPT, wie daar ervaring mee heeft weet dat het stellen van de juiste vragen toch wel van cruciaal belang is om er iets zinnigs uit te krijgen.

Tijdens mijn expertimenten met AI, merk ik dat de bots en ondergetekende nog niet helemaal op 1 lijn zitten. Dus onder het mom van fouten kun je leren, deel ik graag mijn worst-practices met jullie. Have fun!

1 : Blooper met ChatGPT

Het idee was om ChatGPT een creatieve tekst te laten verzinnen voor op een kerstkaart die ik naar mijn familie rond zou kunnen sturen. Dat “Wishing you a pallete of joy and canvas of peace” eruit zou komen was best wel een verrassing 🙂

De les: iets specifieker zijn voor wie de kaart bedoeld was en wat mijn verwachting is…

2: Blooper met Openart.ai

De vraag aan de Openart Robot was om een plaatje te genereren met tennis rackets rondom een tennisbal. Wat eruit kwam was niet helemaal wat ik bedoelde… maar oefening baart kunst.

En de AI assistent gebruiken om de vraag beter te formuleren bood uitkomst. NU snappen we elkaar weer 🙂

3: Gif animatie creëren met DAL.E.2

Nog een poging om een leuke kerstwens te genereren draaide uit op vele uitprobeersels… wat leide tot een … en een IT Doel bericht.

Door het gebruik van een template is het gelukt om een leuke boodschap te creeren. Zie ook: https://www.instagram.com/itdoel/

Nog meer fouten om van te leren 🙂
Lees dan is het blog webshop bloopers….

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share