Upgrade B2B shop naar Sana Saas

SARIS is al sinds 1959 een begrip in aanhangwagens, zowel op de zakelijke markt als op die voor particulieren.

Inmiddels is het totaaloppervlak van SARIS Aanhangers 50.000 m² en beschikken ze over een uitgebreid dealernetwerk in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken, Finland en Israël. Op topdagen worden er 150 aanhangwagens gemaakt, dóór vakmensen en vóór vakmensen.

In de B2B webshop van Saris kunnen dealers online een aanhangwagen configureren middels de oplossing eCon van Experlogix. De dealer start vanuit een aantal basis modellen en kan een complete aanhanger samenstellen inclusief accessoires.

Naast het configureren kunnen ook onderdelen besteld worden en gezocht op chassisnummer en na bestellen is er een overzicht van de planning voor levering op te vragen.

Saris maakt al jaren gebruik van het Sana commerce platform en is overgestapt op de Saas versie om zo meer te kunnen profiteren van de maandelijkse automatische updates, die iedere keer weer nieuwe functionaliteiten bevatten. Ook is er een standaard koppeling met de software van Experlogix en is de webshop uiteraard gekoppeld met de nieuwste versie van Business Central.

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share