Tweakwise standaard in Sana Commerce Cloud

Tweakwise is een geavanceerde SiteSearch tool waarmee een e-commerce platform kan worden geoptimaliseerd met aanvullende zoek- en filterfunctionaliteiten. Om zo de winkel ervaring van online winkels te verbeteren en hogere conversieratio’s te creeren.

Sinds kort is er een standaard integratie van Tweakwise in de Sana Commerce Cloud-oplossing en kunnen bedrijven hun online winkelervaring naar een hoger niveau tillen. Bezoekers kunnen met behulp van geavanceerde zoek- en merchandisingmogelijkheden van Tweakwise sneller en nauwkeuriger de gewenste producten vinden. Daarnaast kunnen Sana-gebruikers met intelligente algoritmes en personalisatie features relevante aanbevelingen en gepersonaliseerde zoekresultaten laten zien aan hun klanten.

Hoe kan Tweakwise de webshop verbeteren?

Verbeterde Zoekfunctionaliteit: Tweakwise stelt klanten in staat om efficiënter te zoeken naar producten in een webwinkel. Het gebruikt geavanceerde zoekalgoritmes om relevante resultaten weer te geven, zelfs bij onvolledige of foutief gespelde zoekopdrachten.

Geavanceerde Filters: Met Tweakwise kun je krachtige filteropties instellen. Klanten kunnen producten verfijnen op basis van verschillende kenmerken zoals prijsklasse, merk, maat, kleur en meer. Dit helpt bij het vinden van specifieke producten binnen een grote catalogus.

Personalisatie en Aanbevelingen: Het platform kan klantgedrag analyseren en aanbevelingen doen op basis van eerdere aankopen of bekeken items. Dit vergroot de kans op cross-selling en upselling.

Faceted Search: Tweakwise maakt gebruik van “faceted search” om zoekresultaten verder te verfijnen op basis van verschillende attributen. Dit maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk door grote hoeveelheden producten te navigeren.

Zoeksynoniemen en Spelfoutcorrectie: Het kan synoniemen herkennen en corrigeert spelfouten in zoekopdrachten, waardoor klanten de juiste resultaten vinden, zelfs als ze niet exact overeenkomen met de ingevoerde zoekterm.

Automatische Categorie Mapping: Tweakwise kan producten automatisch toewijzen aan relevante categorieën, waardoor de navigatie in de webwinkel wordt vereenvoudigd.

Analytics en Rapportage: Het platform biedt inzichten in zoekgedrag en conversiegegevens. Hierdoor kun je de prestaties van je e-commerce winkel analyseren en optimaliseren.

Kortom, Tweakwise helpt bij het creëren van een verbeterde en gepersonaliseerde winkelervaring voor klanten, wat kan resulteren in een hogere conversieratio en klanttevredenheid.

Meer weten over de samenwerking Sana en Tweakwise? Klik hier voor meer nieuws.

Tweakwise implementeren in uw webshop?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN ONLINE EEN AFSPRAAK OM DE MOGELIJKHEDEN DOOR TE SPREKEN!

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share