Shopjekunst is Live met het thema Shopify Dawn

Shopjekunst.nl is een webshop waar handgemaakte schilderijen en foto’s verkocht worden. In 2021 in de shop live gegaan, om bij te blijven met de laatste updates van Shopify werd het tijd om het thema aan te passen naar een nieuwe versie.

Wat is nieuw?

Doordat de thema’s in Shopify als een schil over de shop functionaliteit heen zit, kun je de thema’s afzonderlijk van Shopify updaten. Shopify update zelf automatisch iedere maand nieuwe functies en bug fixes. Als een thema niet mee update kunnen sommige functies niet gebruikt worden.

Sinds kort is het in de webshop van Shopjekunst ook mogelijk om de foto’s direct te downloaden en een eigen afdruk service te kiezen of bijvoorbeeld de foto’s voor andere doeleinden te gebruiken zoals een website of schermafbeeldingen.

De webshop die draait op het Shopify platform, maakt ook gebruik van de app Filemonk die eenvoudig te installeren is en in te stellen om documenten of afbeeldingen via de webshop aan te bieden.

Om de afbeeldingen te beschermen is er nog een app geinstalleerd Easy Watermarks, om aan de afbeeldingen een watermerk toe te voegen.

Ook kun je sinds kort een cadeaubon bestellen, zodat je een origineel cadeau kan geven. In Shopify is het mogelijk om zowel cadeaubonnen aan te maken als kortingsvouchers.

Geïnteresseerd in een Shopify webshop?
Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken!

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share