Shopify standaard gekoppeld met Business Central!

Als je al langer Business Central (het vroegere Navision/ Microsoft Dynamics) als ERP systeem gebruikt, dan weet je als geen ander dat koppelen met een webshop soms een ingewikkeld, kostbaar en langdradig proces kan zijn. Tot aan een hoofdpijn dossier voor IT managers, omdat projecten vaak uitlopen en meer kosten als vooraf begroot.

Nu Microsoft Dynamics 365 Business Central in de Cloud de voordelen biedt dat het ERP systeem iedere maand met Minor upgrades bijgewerkt wordt en ieder half jaar met Major upgrades, dan is dichtbij de standaard blijven een must. Niemand wil een IT afdeling bouwen rondom een koppeling met webshops en andere systemen die mogelijk om kunnen vallen als er een upgrade plaats vindt.

Microsoft heeft daarom zelf een eigen App ontwikkeld waarmee je standaard out-of-the-box kunt koppelen met Shopify, zodat gegevens zoals artikelen, afbeeldingen, klanten, klantprijzen, orders en bestel geschiedenis eenvoudig uitgewisseld kunnen worden. Het werkt heel eenvoudig als een bestaande Shopify shop hebt, de App is standaard al geïnstalleerd. Het enige wat je hoeft te doen is de URL van de shop toe te voegen in Bunsiness Central en instellingen voor de synchronisatie te bepalen. De koppeling aan te zetten en is binnen een uur geregeld! Nog wel even goed door testen natuurlijk of prijzen goed staan en orders op de juiste manier binnen komen.

Wil je meer weten over de standaard koppeling met Shopify, neem gerust contact op. Of is Shopify niet het platform wat je zoekt of past de standaard koppeling toch niet helemaal 100%, dan zijn er meer mogelijkheden om buiten BC om te koppelen met een eCommerce platform zonder dat het een langdradig ingewikkeld proces wordt.

Meer weten?

Maak dan is online een afspraak via de agenda voor een vrijblijvend gesprek.

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share