Shopify nieuws – nieuw in de zomer 2022 editie

Deze zomer is Shopify uitgekomen met een nieuwe zomer 2022 editie, waarin een overzicht gemaakt is van alle nieuwe updates die dit jaar uit-gekomen zijn of nog uit gaan komen! Er zijn 6 categorieën waar de focus dit jaar op lag: Vinden van klanten, klanten conversie, merk / naamsbe-kendheid, klanten binding, back-office optimalisaties & bedrijfsgroei, platform optimalisaties. Sommige apps en features zijn alleen beschik-baar in Shopify Plus!

In deze blog zijn er de beste features uitgelicht, onderaan de pagina vindt je de link naar het totale overzicht van alle nieuwe features:

Vind potentiële klanten:
  • Shop Cash: Kopers verdienen 1% aan Shop Cash op alle in aanmerking komende Shop Pay-aankopen en kunnen deze inwisselen in de Shop-app om korting te krijgen op de volgende bestelling.
  • Shopify Audiences: Deze functionaliteit vind kopers met een hoge intentie, helpt uw betaalde advertenties beter te laten presteren en verlaagt de conversiekosten. Door een gedeeld doelgroepnetwerk te gebruiken om potentiële klanten te genereren en meer verkopen te genereren. Via de app worden de prestaties van het publiek bijgehouden op dezelfde plek waar u uw bedrijf beheert.
Klanten:
  • B2B in Shopify: de meest essentiële groothandelsfuncties rechtstreeks in de Shopify-beheerder ingebouwd. Zoals het instellen van groothandelsprijzen en nettovoorwaarden en kortingen, aanpassen van thema’s. Verkoop vanuit één winkel of gebruik een speciale winkel, B2C, B2X en B2B.
  • Shopify POS: Volledig geïntegreerde point-of-sale-hardware, POS-software die is gebouwd op het applicatieframework van React Native, met nieuwe marketingtools die het gemakkelijker maken om producten gevonden te krijgen door lokale shoppers. Het kassasysteem dat naadloos aansluit op je Shopify-winkel…

Merk en naamsbekendheid
  • Hydrogen + Oxygen: Met deze functionaliteit bouw je snelle, headless storefronts met een React-gebaseerd framework gebouwd door Shopify, voor Shopify. Om je eigen look-and feel te creëren. Inbegrepen zijn kant-en-klare componenten en startsjablonen tot hooks en hulpprogramma’s die rechtstreeks worden toegewezen aan Shopify’s API’s. Hydrogen geeft je de tools die je nodig hebt om de ontwikkeling te versnellen. Implementeer vervolgens met één klik op Oxygen (de Shopify gedistribueerde hostingoplossing).
  • Tokengated Commerce: Met Tokengated Commerce kunnen je klanten hun crypto-wallets verbinden met je winkel en gepersonaliseerde voordelen ontgrendelen met hun NFT’s, zoals exclusieve merchandise, vroege toegang tot drops, samenwerkingen met andere merken of IRL-ervaringen.

Klanten binding:
  • Customer Engagement Tools: E-mail, chat, marketingautomatisering en segmentatie binnen Shopify. Met deze app kun je bouwen aan merkgebonden campagnes met de aanpassingstools van Shopify Email. Bespaar tijd door e-mails te automatiseren en verhoog het aantal conversies door specifieke klantgroepen te targeten. Bevorder sterkere relaties met uw klanten via 24/7 chat. En binnenkort kunt de klantenlijst uitbreiden en belangrijke klantgegevens vastleggen met de mogelijkheid om formulieren op elke pagina te plaatsen.
Back-office optimalisaties:
  • Order en voorraad Management: De fulfilment- en voorraadoplossingen van Shopify helpen je efficiënter te werken, de uitvoering te versnellen met het afdrukken van bulklabels, repetitieve taken te automatiseren en de voorraad nauwkeurig bij te houden.

Platform:
  • Data Protection: Bepaal welke apps toegang hebben tot de persoonlijke gegevens van klanten. Shopify verbetert de controles om uw pad naar naleving van privacy- en gegevensbeschermingsregels te ondersteunen door nieuwe gegevensminimalisatie, transparantie en beveiligingsvereisten voor apps toe te voegen.

Klik hier om alle nieuwe Shopify features te bekijken.

Advies nodig bij de implementatie van nieuwe features, een ervaren consultant helpt u graag op weg!

Book via de online agenda een Teams meeting in en we spreken elkaar online!

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share