Sevens upgrade look-and feel webshop

Sevens Bags & Shoes is gevestigd in Gent, België en biedt klanten zowel in hun winkel als in de online shop de mooiste producten van designers als Gucci, Chloé, Prada en nog veel meer. De shop is gebouwd in Shopify en heeft een unieke look-and feel gecreëerd.

Sevens maakt al jaren gebruik van Shopify als eCommerce platform, wat bekend staat om de schaalbaarheid en flexibiliteit op het gebied van design, koppelingen en aanvullende apps. Het thema Split wat Sevens gebruikt zorgt voor een unieke shop identiteit. Doordat Shopify maandelijks updates met verbeteringen released is het nodig om ook het design regelmatig te updaten. Het thema zit als schil over de shop functionaliteit heen, verbeteringen die aan de front-end zijn doorgevoerd moeten ook in een thema update aangeboden worden. Bijv. als er iets veranderd op het gebied van filteren en sorteren.

Het design in Shopify is eenvoudig aan te passen, door een thema app te importeren in de shop en de inhoud te bewerken. Zodra je klaar bent met de bewerking, kun je het publiceren. Door het maken van back-ups van de live omgeving kun je binnen enkele seconden terug als je toch niet tevreden bent met het resultaat.

IT Doel heeft ondersteuning geboden bij het upgraden van het thema Split in Shopify. In samenwerking met Maaike Scherrens Marketing Consultant -> www.maaikescherrens.be

Heb je hulp nodig bij het upgraden van een Shopify Thema? Of implementeren van Shopify?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN ONLINE EEN AFSPRAAK OM DE MOGELIJKHEDEN DOOR TE SPREKEN!

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share