Projecten en referenties

Projecten & referenties

Uitgelichte projecten

Secondhand Rose Den Haag

Secondhand Rose is het adres voor uw exclusieve tweedehands dames en herenkleding met merken als Gucci, Armani, Louis Vuitton, Addie van de Krommenacker, Jill Sander, Calvin Klein en nog veel meer. Het is de eerste tweedehands boutique in Nederland en bestaat inmiddels bijna 50 jaar. Er is een ruime keuze aan (avond) kleding zoals jurken, herenpakken, schoenen, tassen, jassen, hoeden en accessoires.

In een kort tijdsbestek van een maand is Secondhand Rose live gegaan met hun nieuwe webshop.

De shop is gebouwd in Shopify en heeft een koppeling met Liberty 5 (Resale software) om producten, categorieën en attributen te importeren en orders te exporteren.

Een dergelijke koppeling was een must-have voor dit project, omdat in een tweedehandskleding winkel ieder product uniek is, dit betekend veel handling per product. Per jaar zijn dit gemiddeld 15.000 artikelen!

De handmatige acties zijn geminimaliseerd door met een app foto’s te maken, tekst en attributen uit Liberty bij het product te registreren en via een automatisch koppeling met Shopify te pushen naar de webshop.

IT Doel heeft de implementatie begeleid van dit traject en een deel van de inrichting overgenomen en de inrichting in Google Analytics, Tagmanager en Search Console verzorgt.

Meer weten over succesvol en snel een webshop implementeren?
Stuur dan een bericht of maak een afspraak

Sevens Bags & Shoes

Sevens Bags & Shoes is gevestigd in Gent, België en biedt klanten zowel in hun winkel als in de online shop de mooiste producten van designers als Gucci, Chloé, Prada en nog veel meer. De shop is gebouwd in Shopify en heeft een unieke look-and feel gecreëerd.

IT Doel heeft het thema Split in Shopify geupgrade naar de nieuwe versie. SEO optimalisaties doorgevoerd, inrichting en herstructurering Google Tagmanager, Google Analytics en Google Search Console. 

In samenwerking met Maaike Scherrens Marketing Consultant -> www.maaikescherrens.be

Opdruq Textiel en Bedrukkingen

Opdruq is gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in het bedrukken van textiel. Gepersonaliseerde kleding en accessoires voor ieder budget. 

Opdruq biedt de mogelijkheid via de webshop om online kleding en accessoires te personaliseren met tekst of een afbeelding via een product configurator.

De shop is gebouwd in Shopify en heeft een product configurator app om kleding te kunnen personaliseren. Een dergelijke app was een must-have om online producten aan te kunnen bieden.

IT Doel heeft ondersteuning geboden bij het inrichten van de product configurator, de color swatches bij producten en een aantal code wijzigingen om de winkelmand beter te laten functioneren.

Als partner van Shopify kan er voor u een gratis ontwikkel versie
van een webshop klaar gezet worden, interesse?


Stuur dan een bericht of maak een afspraak

Meer weten over Shopify? Kijk ook is op www.shopify.nl

Nieuwe webshops in aantocht!

Ventilatie winkel

Binnenkort is Ventilatie Winkel live met de nieuwe Woocommerce webshop. Hou deze website in de gaten!

Temple Wear

Binnenkort is Temple Wear live met de nieuwe Shopify webshop, met een super strak design. Hou deze website in de gaten!

Bosmans Slaapcomfort

Binnenkort is Bosmans Slaapcomfort live met de nieuwe Shopify webshop, met een breed assortiment. Hou deze website in de gaten!

Meer weten over de mogelijkheden?
Stuur dan een bericht of maak een afspraak

Kijk ook is op onze blog pagina welke stappen er bijvoorbeeld bij een nieuwe webshop komen kijken.