Projecten en referenties

Projecten & referenties

Recent succesvol afgeronde opdrachten

  • Functioneel ontwerp koppeling tussen NAV2016 en CloudSuite
  • Mapping t.b.v. koppeling/ interface tussen NAV2016 en Zalando via TradeByte
  • Ondersteuning EDI koppeling met verschillende systemen
  • Middels PowerQuery importeren van productspecificaties in Shopify. Waarbij uit meerdere leveranciersbestanden data uit de webshop is samengevoegd.
  • Implementatie B2C shop in Shopify.
  • Uw opdracht hier ook bij? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Uitgelichte projecten

Richa Motorkleding implementatie B2C shop

Richa motorkleding is in 1956 opgericht in België. Al bijna 60 jaar ontwerpt en ontwikkelt Richa motorkleding voor alle soorten motorrijders. Richa is de enige Belgische motorkleding fabrikant en maakt hoogwaardige producten voor ieder soort motorrijder. Een breed assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgt voor een plezierige en veilige rit voor iedereen. Richa heeft grote verscheidenheid aan artikelen zowel voor de sportieve rijder, doorrijder als de chopperrijder en iedereen kan wel iets in de collectie vinden wat ze aanspreekt.

IT Doel biedt Richa samen met NAV Experts ondersteuning bij de optimalisaties van de B2B webshop en de implementatie van de B2C shop. Uniek aan het platform is de uitgebreide standaard integratie met het ERP systeem van Richa, zodat product informatie zoals voorraden of klant informatie zoals B2B prijzen in het ERP systeem berekend worden, waardoor de informatie altijd up to date is en juist is.

Bosmans Slaapcomfort inrichting Shopify webshop

Beddenspeciaalzaak Slaapcomfort-Center Bosmans in Heist-op-den-Berg heeft alles in huis voor een perfecte nachtrust. Bosmans Slaapcomfort is sinds 1941 een klinkende naam in de fascinerende slaapwereld.

In hun prachtige online en fysieke showroom kunt u terecht voor advies op het gebied van bedden, matrassen, kussens, bed textiel en dekbedden van Tempur, Beka, Geltex, Auping, Hasena, Mline, Technogel en nog veel meer. Het ruime assortiment is in de nieuwe Shopify webshop te bewonderen !

IT Doel heeft Bosmans ondersteuning geboden bij de inrichting van de webshop, vanwege het grote assortiment beschikbaar in 3 talen een uitdaging om dit van de oude webshop over te zetten.

Bosmans heeft een jarenlange ranking op internet opgebouwd, om de ranking in zoekmachines te behouden is het belangrijk om de pagina’s middels redirects om te leiden naar de nieuwe pagina’s. Daarom heeft IT Doel naast de inrichting hulp geboden bij het inlezen van de redirects. Redirects zijn de zogenoemde URL’s (of verwijzingen) van de oude webshop naar de juiste pagina’s in de nieuwe shop. 

Ook extra hulp nodig bij de inrichting van uw eCommerce oplossing?
Stuur dan een bericht of maak een afspraak

NAV Experts

NavExperts is een team van specialisten op gebied van o.a. ERP, die met een gerichte aanpak de beste resultaten weten te boeken in Microsoft Dynamics (365 BC, NAV of AX). Met een resultaatgerichte aanpak slaan zij een brug tussen de bedrijfsprocessen en de software. Waarbij er optimaal gebruik gemaakt wordt van de standaard software.

IT Doel ondersteunt NavExperts de brug te slaan tussen de eCommerce en ERP bedrijfsprocessen en de e-Commerce en ERP software naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

Meer weten over uw shop geïntegreerd in het ERP systeem?
Stuur dan een bericht of maak een afspraak

FashionExperts

FashionExperts richt zich in de kleding branche onder meer op softwareselectie en –implementatie, logistieke projecten, business intelligence, outsourcing, interim management en projectmanagement, kortom:

Alles behalve mode.

IT Doel ondersteunt FashionExperts de brug te slaan tussen de eCommerce en ERP bedrijfsprocessen en de eCommerce en ERP software naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

Meer weten over uw shop geïntegreerd in het ERP systeem?
Stuur dan een bericht of maak een afspraak

Temple Wear

Temple® Een Streetwear-merk gevestigd in Nederland. Temple maakt krachtige ontwerpen, die zijn geïnspireerd door alle culturen over de hele wereld . Met de meest gedurfde, originele en mooie ontwerpen. Krachtige kleuren en stoffen van hoge kwaliteit. 

De shop is gebouwd in Shopify en heeft een customized design om de unieke producten tot hun recht te laten komen en de shop dezelfde uitstraling te geven als de kleidng.

IT Doel heeft het design gecustomized van de shop, ondersteuning geboden bij de inrichting en de inrichting in Google Analytics verzorgt.

Meer weten over een webshop design implementeren?
Stuur dan een bericht of maak een afspraak

Secondhand Rose Den Haag

Secondhand Rose is het adres voor uw exclusieve tweedehands dames en herenkleding met merken als Gucci, Armani, Louis Vuitton, Addie van de Krommenacker, Jill Sander, Calvin Klein en nog veel meer. Het is de eerste tweedehands boutique in Nederland en bestaat inmiddels bijna 50 jaar. Er is een ruime keuze aan (avond) kleding zoals jurken, herenpakken, schoenen, tassen, jassen, hoeden en accessoires.

In een kort tijdsbestek van een maand is Secondhand Rose live gegaan met hun nieuwe webshop.

De shop is gebouwd in Shopify en heeft een koppeling met Liberty 5 (Resale software) om producten, categorieën en attributen te importeren en orders te exporteren.

Een dergelijke koppeling was een must-have voor dit project, omdat in een tweedehandskleding winkel ieder product uniek is, dit betekend veel handling per product. Per jaar zijn dit gemiddeld 15.000 artikelen!

De handmatige acties zijn geminimaliseerd door met een app foto’s te maken, tekst en attributen uit Liberty bij het product te registreren en via een automatisch koppeling met Shopify te pushen naar de webshop.

IT Doel heeft de implementatie begeleid van dit traject en een deel van de inrichting overgenomen en de inrichting in Google Analytics, Tagmanager en Search Console verzorgt.

Meer weten over succesvol en snel een webshop met koppeling implementeren?
Stuur dan een bericht of maak een afspraak.  

Sevens Bags & Shoes

Sevens Bags & Shoes is gevestigd in Gent, België en biedt klanten zowel in hun winkel als in de online shop de mooiste producten van designers als Gucci, Chloé, Prada en nog veel meer. De shop is gebouwd in Shopify en heeft een unieke look-and feel gecreëerd.

IT Doel heeft het thema Split in Shopify geupgrade naar de nieuwe versie. De migratie van de website naar de webshop verzorgt, SEO optimalisaties doorgevoerd, inrichting en herstructurering Google Tagmanager, Google Analytics en Google Search Console. 

In samenwerking met Maaike Scherrens Marketing Consultant -> www.maaikescherrens.be

Opdruq Textiel en Bedrukkingen

Opdruq is gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in het bedrukken van textiel. Gepersonaliseerde kleding en accessoires voor ieder budget. 

Opdruq biedt de mogelijkheid via de webshop om online kleding en accessoires te personaliseren met tekst of een afbeelding via een product configurator.

De shop is gebouwd in Shopify en heeft een product configurator app om kleding te kunnen personaliseren. Een dergelijke app was een must-have om online producten aan te kunnen bieden.

IT Doel heeft ondersteuning geboden bij het inrichten van de product configurator, de color swatches bij producten en een aantal code wijzigingen om de winkelmand beter te laten functioneren.

Meer weten over Product configurators?
Stuur dan een bericht of maak een afspraak

Als partner van Shopify kan er voor u een gratis ontwikkel versie
van een webshop klaar gezet worden, interesse?


Stuur dan een bericht of maak een afspraak

Meer weten over Shopify? Kijk ook is op www.shopify.nl

Kijk ook is op onze blog pagina welke stappen er bijvoorbeeld bij een nieuwe webshop komen kijken.