Out-of-the box integratie BC, Magento & Channel Engine!

Als je van NAV naar BC migreert wil je deze nieuwe omgeving zo standaard mogelijk houden, zoals we allemaal weten kan maatwerk in de weg zitten met de automatische updates. Voor Magento zijn er diverse opties in BC om mee te koppelen, echter ondersteunen ze niet allemaal de functionaliteit voor Fashion en Groothandels bedrijven die bijv. K3 biedt. Dan is er toch weer een stuk(je) maatwerk nodig. NVision heeft hier een antwoord op met de oplossing Commerce 365.

In een Demo liet Tys van den Heuvel zien dat ze in BC een standaard interface bieden met Magento, om onder andere artikel data, klant informatie en orders uit te wisselen. De koppeling werkt zowel met de open source als de Adobe versie. Daarnaast is er een aparte koppeling met Channel Engine mogelijk.

Er is een add-on beschikbaar aan de shopkant met extra B2B functionaliteit, maar die is optioneel en in de open source versie gratis. Wel wordt er gebruik gemaakt van een stuk middelware.

Onderstaand een aantal specificaties op een rij met de belangrijkste informatie t.a.v. de koppeling met Magento:

  • Meerdere shops kunnen aan 1 BC bedrijf gekoppeld worden.
  • In BC is een setup Wizard aanwezig, om zo laagdrempelig de basis inrichting te kunnen doen.
  • Er zijn verschillende synchronisatie opties in te richten. De koppeling is niet real-time, maar door de timing in te stellen hoeft dit geen belemmering te zijn.
  • Complexe B2B prijzen worden ondersteund
  • De standaard attributen in BC kunnen naar Magento gestuurd worden en eventueel aanvullende velden die via een Fashion app of maatwerk zijn toegevoegd.
  • Er is een Magento artikelkaart waar varianten of een matrix optie beheerd kan worden, voor bijvoorbeeld maten en kleuren bij kleding.
  • De menu items in magento zijn vanuit BC op te bouwen door parameters uit BC.
  • Een standaard koppeling met SendCloud, waardoor de verzend informatie via de shop gedeeld kan worden.
  • Uitgebreide logging functionaliteit om fouten te traceren en een instelbare retry functie, zodat de gegevens opnieuw gestuurd worden als de shop niet reageert.

Bovenstaande informatie in BC kan ook ontsloten worden naar Channel engine, vanuit BC kun je bepalen welk artikel naar welke kanalen in Channel engine ontsloten worden.

De app is beschikbaar in APP Source en als gratis proefversie beschikbaar:

https://appsource.microsoft.com/nl-NL/marketplace/apps?page=1&exp=kyyw&search=nvision

Advies nodig welk eCommerce platform het beste past in Business Central?

Maak dan online een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden verder te bekijken.

«
»
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share