Wat is uw IT stip aan de horizon?

 

Als klein meisje in de jaren 80 zat ik soms  naast mijn vader, die vanuit huis ‘aan het werk was, geïntrigeerd te kijken naar de knipperlichtjes op de modem. Magisch dat je met dat kastje over de telefoonlijn kon werken op een computer 20 kilometer verderop. Mijn interesse voor IT en internet was gewekt, ik wilde precies weten hoe dat in zijn werk ging.

Nu jaren later is internet nog steeds mijn passie en ben ik actief als B2B eCommerce consultant, met name gericht op groothandels en productie bedrijven. Voor die tijd heb ik me vooral bezig gehouden met het ontwerpen en ontwikkelen van internet sites.

Als ervaren consultant heb ik de afgelopen jaren een heel breed scala van eCommerce tot logistieke, vraagstukken voorbij zien komen. Daarom ben ik vandaag gestart met dit blog, om zo al mijn ervaringen te delen. Door COVID-19 heb ik gezien dat eCommerce een enorme vogelvlucht heeft genomen en er op veel vlakken logistieke uitdagingen zijn.

Daarom wil ik u, als lezer, vragen waar deze blog over zou mogen gaan. Welke onderwerpen zijn belangrijk. Zijn er vraagstukken waar je graag een antwoord op zou willen of wil je weten wat de laatste trends zijn?

Heb je vragen, reageer gerust op mijn blog of stuur me een e-mail: info@itdoel.nl. Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.